boekenweek2018

Groene wand voor boekenweek

In My Green House, Offline bucket list, Persoonlijk by GertrudeLeave a Comment

Je hebt het vast al voorbij zien komen, maar mocht je het hebben gemist: Het boekenweek thema van dit jaar is natuur. En ik kan me natuurlijk met mijn nieuwe groene boek My Green House geen beter thema voorstellen. Kamerplanten zijn immers natuur. Wij mensen natuurlijk  ook. Maar toch, bij het thema natuur denk je eerder aan groen dan aan huidskleur, toch?

Bliep van de bieb

Afgelopen week kreeg ik een belletje van de bibliotheek uit mijn woonplaats Bergen op Zoom. Met de vraag of ik het leuk zou vinden om voor de boekenweek een stuk boekenwand om te toveren tot een wand gevuld met kamerplanten. Natuurlijk vond ik dat leuk! En zeker om hopelijk ook op deze manier mensen enthousiast te krijgen om ook natuur in huis te nemen. Natuur in de vorm van kamerplanten bedoel ik dan! En daarbij zou het boek My Green House een mooi opstapje zijn.

Boekenweek Bergen op Zoom
Inkijkexemplaar en kopen

Mocht je het leuk vinden om eens te komen kijken, de groene wand is tot en met 18 maart in bibliotheek Het Markiezaat  te zien. Handig om te weten is dat in de bibliotheek enkel een inkijkexemplaar ligt van het boek My Green House. Het boek is in Bergen op Zoom wel te koop bij zowel concept- store KWEEK als bij boekhandel Quist.

 

Deel dit artikel