THE GREEN BOX

Hét kamerplanten starterspakket

In My Green House by GertrudeLeave a Comment

Natuurlijk begrijp ik dat jij ook een groen huis wil hebben, en je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Welke planten je bijvoorbeeld moet kopen, en of de samenstelling wel goed is? Vaak zit je je te verlekkeren op al die mooie groene Instagram pics en al heel lang plan je een bezoek aan een tuincentrum. En op de een of andere manier komt er maar geen groen in huis…

Kamerplanten starterspakket

Dan heb ik misschien speciaal iets voor jou bedacht, namelijk The Green Box! The Green Box is een compleet kamerplanten starterspakket voor maar €54.50! Speciaal voor mensen die hun huis willen omtoveren tot een echte urban jungle. Je ontvangt in een mooie houten kist, vijf verschillende soorten hippe kamerplanten mét potgrond om direct van start te kunnen gaan.

The Green box

Groen voornemen

Vanaf 11 januari 2018 zal The Green Box te koop zijn bij de stadsplantenwinkel  in KWEEK-concept store in Bergen op Zoom. En voor de vroege vogels die voor het einde van dit jaar alvast een Green Box bestellen, verloten wij twee setjes deco cactussen van Bloomingville ter waarde van €15,-.

Bloomingville deco cactus

Bloomingville deco cactus

Hoewel de foto aan het begin van deze blog de inhoud van The Green Box laat zien. Kan je op deze pagina de pakketinhoud nog eens duidelijk bekijken, en zelf uitrekenen dat je ruim €20,00 bespaard met deze mooie samengestelde box!

Ps. De mooie foto aan het begin van deze blog is gemaakt door Sanne Feenstra!

BewarenBewaren

Deel dit artikel