Boek My Green House

Ik mag het dan eindelijk vertellen…

In My Green House, Persoonlijk by GertrudeLeave a Comment

Het is eindelijk zover! Ik mag nu ein-de-lijk van de daken schreeuwen dat mijn nieuwe boek ‘My Green House’ eraan komt! Ik had het natuurlijk allang een beetje gedaan, maar dat was niet zo heel slim volgens mijn redacteur. Het beste was om te wachten tot 4 maanden voor de publicatie. Oeps.. Iets met vuur smeden en heet, of zoiets.

Gelukkig heb ik het de laatste tijd zo druk gehad met de nieuwe stadplantenwinkel, dat mijn aandacht veel meer uitging naar de winkel dan naar het nieuwe boek.

Dus, tromgeroffel… Het nieuwste boek met als titel ‘My Green House’, wordt 20 februari 2018 verwacht!

My Green House

Het boek, bomvol opdrachten, gaat jou helpen om jouw huis om te toveren in een Green House. Daarnaast staat het vol met handige informatie die je nodig zult hebben op je reis naar dat groene huis!

Het boek was eigenlijk al lang klaar, maar het uitgeven hiervan kost heel veel tijd. Het voordeel van het wachten is dat het boek drie keer volledig is herzien, aangepast, verbeterd en meegegroeid met mij. Waardoor ik extra blij ben met hoe het er nu uit is komen te zien.

Mis niets

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het boek, zoals het bijwonen van de boekpresentatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ik doe maandelijks mijn best om jou dan te voorzien van het eerste nieuwtjes en event rondom ‘My Green House’.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier alvast de aankondiging in de voorjaarsbrochure van de uitgeverij.

Deel dit artikel