Mevrouw Dientje Leeuwarden

Gearchiveerd: Op bezoek bij… Mevrouw Dientje in Leeuwarden

In My Green House, Op bezoek bij..., Persoonlijk by Gertrude

Voorafgaand aan onze mini-vakantie in Friesland, stuurde ik een oude studiegenoot, van wie ik wist dat hij ook enthousiast is over indoor groen, een bericht of hij nog een leuke groene winkel wist in Leeuwarden. Het advies was om Mevrouw Dientje te bezoeken welke gelegen ligt aan de kelders, midden in de binnenstad van Leeuwarden.

Mevrouw dientje Mevrouw Dientje was een complete verrassing toen we binnenstapten. Ik had me namelijk van tevoren niet ingelezen, en was er dus niet op voorbereid een gloednieuwe botanische winkel aan te treffen die nog maar net haar deuren had geopend. Zo vertelde Stern, de eigenaresse nog druk te zijn met het compleet maken van haar assortiment.

Botanische hebbedinegtjes

Hoewel er nog niet heel veel planten te koop waren, daar wordt nog aan gewerkt, had ik toch zeker het idee in een botanische winkel te staan. Zo verkoopt ze onder andere eco-systems, en met name veel (botanische) hebbedingetjes. Naast planten is de intentie om in de toekomst ook lampen, sieraden, zeefdrukken, stationary en ander woonspul te verkopen.

En ik kan maar een ding concluderen: Leeuwarden, jullie hebben er een leuke groene lifestyle winkel bij!

Deel dit artikel