Gertrude kookt & Bregje bakt

Gearchiveerd: Persoonlijke update

In Persoonlijk by Gertrude

Misschien hebben jullie je de laatste tijd misschien afgevraagd waar die plotselinge radiostilte ineens na de publicatie van het laatste boek My Green House ineens vandaan kwam. Of misschien ook helemaal niet, dat kan natuurlijk ook.

Misschien was het al opgevallen dat al mijn boeken nogal uiteenlopend zijn qua onderwerp. Het eerste boek in Mijn kookschrift, geïnspireerd door de opleiding tot zelfstandig werkend kok, resulteerde in een handig recepten bewaarboek.

Vanavond ben ik bij #leursehavenfeesten in #etteleur !

Een bericht gedeeld door Gertrude van der Linden (@gertrudevdlinden) op

Toen twee jaar later, toen ik zelf aangenaam verrast werd door de geheimen zich onthulden toen door zelfreflectie, en die ik mocht ik vertalen in het boek Wat je schrijft ben je zelf.

En met de publicatie van My Green House begin dit jaar, waar ik verslag deed van mijn ontdekking dat ik over groene vingers beschikte. En dit met het boek deelde.

 Inmiddels ben ik een klein beetje begonnen met het snoeien van de planten,  om zo mijn tas  weer op te pakken om door te gaan naar nieuw projecten.

Dit heb ik momenteel deels gevonden in de blog Gertrude kookt & Bregje bakt waar ik samen met mijn zus Bregje onze gezamenlijke passie voor bakken en koken deel. En dit zich uit in een gezellige ‘huiskamer’, vol met recepten, gezellige foto’s en illustraties.

Ik heb geen idee waar dit heen zal gaan, en publiceren we alleen wat wij zelf heel leuk en gezellig vinden en met een sausje van nostalgie naar een leven zonder internet of telefoon.

Daarnaast ben ik hard zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging in de vorm van een betaalde baan. Dus… bij deze mocht je iets weten laat het me weten! Thanks!

Ik hoop dat ik het afgelopen jaar genoeg blogs heb geschreven over kamerplanten om jou te helpen jouw huis om te toveren tot een waar groen paleisje. En anders heb ik een mooi boek voor je gemaakt, waar ik denk dat je er zeker mee uit de voeten kan!

Mocht het leuk vinden om het project Gertrude kookt & Bregje bakt te volgen, dat kan dan via volbord.nl

En zo af en toe zal ik heus wel eens een update plaatsen, mochten de pannen gaan rinkelen van leuk nieuws!

Groet,

Gertrude

Deel dit artikel