Reviews

 

Hare Maristeit

 

Het zijn stuk voor stuk opdrachten om ‘out of the box’ te denken, jezelf uit te dagen of om je bewust te maken van bepaalde zaken en je te helpen met loslaten van dingen die je niet kunt veranderen, of koesteren van mooie momenten.

Door Maris Maria Renne van Hare Maristeit

 

Zenzoekers

Schermafbeelding 2016-05-31 om 08.07.23

Toen ik Wat Je Schrijft Ben Je Zelf voor het eerst zag, werd ik meteen blij. Hoe kan het toch dat alleen al het uiterlijk van een boek je een goed gevoel kan geven?

Door Lisa van Zenzoekers

Sims Cup of Tea

Schermafbeelding 2016-05-31 om 08.45.25

 

Het boek is zo ontzettend mooi, elke pagina heeft illustraties die gewoon prachtig zijn!

Door Simone van Sims Cup of Tea

 

Minke Pins

Blogtour 2 #WJSBJZ

 

‘Ik ga zeker door met de andere opdrachten en vragen in #WJSBJZ. In elk geval de #33 waar ik zelf invulling aan kan geven: de positieve momentjes elke dag. Het boek is prachtig vormgegeven, mooie illustraties en het heeft een bepaalde “Flow” feel waar ik erg van houd.’

Door Minke Terpstra van Minke Pins

 

Schermafbeelding 2016-05-31 om 08.29.41
Vragen die je uitdagen out of the box te denken en opdrachten die soms heel schattig en leuk zijn (het drogen van je favoriete bloem bijvoorbeeld). Een mooie mix, waardoor dit boek een perfect cadeau aan jezelf of een ander is, en waar je veel plezier uit zult halen!

Door Amy van Twintigennogwat

 

Positive me

Schermafbeelding 2016-05-31 om 07.52.11

 

En toen ging ik. En toen genoot ik. En toen besloot ik. Dit ga ik doen.

Door Positive Me

 

Visionarylife

Schermafbeelding 2016-05-31 om 08.37.27

Een belangrijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling is het lezen van inspirerende boeken. Ze zetten je aan het denken, geven je advies en zorgen er -hopelijk- voor dat je hierdoor groeit. Het enige probleem? Niet alle boeken zijn zo gemaakt dat je de informatie makkelijk op jezelf toe kunt passen. Gelukkig kan dit met het boek Wat je schrijft ben je zelf van Gertrude van der Linden wel!

Door Deisy van Visionarylife