Gearchiveerd: Stekjesruil én boekpresentatie op TuinIdee 2018!

In My Green House, Persoonlijk by Gertrude

Op zaterdag 24 februari ben ik uitgenodigd om een stekjesruil te organiseren op TuinIdee 2018, hét groenste event van Nederland! Is dat niet tof? En dat niet alleen, aansluitend zal ik een presentatie geven over mijn nieuwste boek ‘My Green House’.

Stekjesruil op TuinIdee 2018
Hoe werkt die ruil?

Eerst even over de stekjesruil. Het is de bedoeling dat je stekjes meeneemt die je kan ruilen tegen andere stekjes. Maar ik snap dat je het misschien spannend vindt om zomaar een onbekende aan te spreken die nou precies dát stekje bij zich heeft dat jij al zo lang wilt hebben. Dit herken ik namelijk bij mezelf, met als gevolg dat ik vervolgens met lege handen blijf staan…

Om dat probleem op te lossen werkt deze stekjesruil met het zogenaamde kaartjes-ruil-systeem. Bij aankomst bij de stekjesruil-tafel krijg je naar het aantal stekjes wat je bij je hebt, hetzelfde aantal ruilkaartjes. Je stekjes mag je dan neerleggen op de tafel, en de gekregen kaartjes gebruik je nu als ruilmiddel. Zie je op de tafel nou dat ene stekje dat je zou graag zou willen hebben, dan pak je dit stekje en doe je vervolgens een van de kaartjes in het daarvoor bestemde doosje.

Ik zou wel aanraden om een grote Tupperware bak mee te nemen om zowel je stekjes in te vervoeren, als weer mee naar huis te nemen. Zo voorkom je een grondig rommeltje in je tas, en heb je de meeste kans dat je stekjes nog heel zijn bij aankomst.

Boekpresentatie ‘My Green House’

De stekjesruil is op zaterdag 24 februari van 11.30 – 15.30 en om 16.00 zal ik in het theater een presentatie geven over mijn nieuwe boek ‘My Green House’. Met aansluitend een signeersessie en de prijsuitreiking van de TuinIdee winactie! (meer informatie hierover volgt :) )

Kom ook

Wil je dit niet missen? Dat snap ik! Via deze website zijn de kaartjes verkrijgbaar. Tot de 24ste, enne… ik beloof dat ik toffe stekjes bij me heb om te ruilen met jou!

Tot dan,

Gertrude

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel dit artikel