Image

Leegbord is de naam waar Gertrude van der Linden (1981) zich achter verschuilt. Toen zij in 2012 door toeval de wereld van het creëren ontdekte, kon zij haar droom om illustrator te worden verwezenlijken.

Gertrude is een veelzijdig persoon, met veel (uiteenlopende) interesses en die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Deze veelzijdigheid is de leidraad die telkens terug te vinden is in haar boeken. Op die manier neemt ze telkens de lezer actief mee in de diversiteit van onderwerpen.

Haar eerste boek ‘Mijn Kookschrift’ heeft als doel waardevolle recepten (- en de bijbehorende herinnering) op te schrijven, zodat deze nooit meer kwijt kunnen raken.

Van super praktisch in haar eerste boek, switchte Gertrude met het grootste gemak naar de wereld van de psyche, met haar tweede boek, ‘Wat je schrijft ben je zelf’. In haar tweede boek zette Gertrude door middel van vragen - en opdrachten de lezer voor een spiegel. Waarin je wordt uitgedaagd om op zoek te gaan naar de schoonheid die verborgen zit in je zelf!

Bij haar derde boek ‘My Green House’, ontdekte Gertrude (weer door toeval) dat zij groene vingers bezat. Ze werd zo enthousiast van groen dat zij besloot om een Green House aan te leggen in haar kleine appartement. Waarna zij nu ook het grote publiek probeert klaar te stomen voor deze ontzettende leuke en gezonde hobby!

De boeken van LEEGBORD bevatten daarom ook allemaal de volgende vijf uitgangspunten:

1. Uitdaging: Ontdek door te doen!
2. Creatief: Doe het op je eigen manier!
3. Inspirerend: Dit kan jij ook!
4. Klein geluk: Beleving en genieten van de kleine dingen!
5. Van waarde: Creëer je eigen herinnering, voor jezelf of voor anderen!

Gertrude wil een inspiratie zijn voor anderen! Ze zal op ontdekking blijven gaan, om zo hopelijk ook jou te kunnen enthousiasmeren, stimuleren en motiveren!